Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di sedano a pezzi
- 100 g di carota a pezzi
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 1500 g di acqua
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di coscia di maiale, con il grasso
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di vino bianco
- 2 cucchiaini di aceto
- 6 fogli di gelatina (dose per 500 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2011.5 kJ / 480.8 kcal
- Białko
- 48.1 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 25.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 1196.5 mg
Alternatywne przepisy
Anelli di cipolla fritti
35 min
Happy sun beach
10 min
Olio allo za'atar
1 Std. 10 Min
Suprema di pollo al miele e lime con chutney di mango
1 Std. 15 Min
Yogurt liquido alla piña colada
8h 30min
Pere sciroppate
721 Std. 20 Min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10 min
Bevanda di cocco
20 min
Pollo alla senape e miele con purè di cavolfiore
1j 55 menit
Crostino con pesto di asparagi, pistacchi e ceviche di gamberi
35 min
Uova alla greca
40 min
Alette di pollo agrodolci Sottovuoto con patate
5 godz. 45 min