Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di sedano a pezzi
- 100 g di carota a pezzi
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 1500 g di acqua
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di coscia di maiale, con il grasso
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di vino bianco
- 2 cucchiaini di aceto
- 6 fogli di gelatina (dose per 500 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2011.5 kJ / 480.8 kcal
- Białko
- 48.1 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 25.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 1196.5 mg
Alternatywne przepisy
Bicchierini di yogurt greco e pomodoro
1u. 20min
Crème caramel
2u. 45min
Filetto di pesce con germogli di soia in salsa piccante
Brak ocen
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Linguine con scampi al limone
Brak ocen
Calzone
2h 50min
Black Russian
10min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Mini soufflé
1h 15min
Smoothie melone e kiwi
20min
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3h
Spianata sarda
7 godz. 45 min