Jambon persillé

Jambon persillé

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 100 g di sedano a pezzi
  • 100 g di carota a pezzi
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline
  • 1500 g di acqua
  • 1 foglia di alloro fresco
  • 1 cucchiaino di sale
  • 600 g di coscia di maiale con il grasso
  • 1 pizzico di pepe
  • 120 g di vino bianco
  • 2 cucchiaini di aceto
  • 6 fogli di gelatina (dose per 500 g)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1196.5 mg
Białko 48.1 g
Kalorie 2011.5 kJ / 480.8 kcal
Tłuszcz 25.7 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 9.3 g
Węglowodany 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...