Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b.
- 75 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1407.9 kJ / 336.5 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 14.9 g
- Tłuszcz
- 30.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
Alternatywne przepisy
Tortini alle albicocche sciroppate
40 Min
Torta al lime e cardamomo
50 Min
Tiramisù al mojito
3 Std.
Chutney di barbabietola e crema al rafano
50 Min
Cremoso al caffè
5 Std. 30 Min
Panna cotta latte e cereali
6 godz. 50 min
Semifreddo al caramello salato
11h
Salmone sottovuoto al mojto
3 Std.
Panna cotta alle mandorle
6h 30min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Apple pie
1 Std. 20 Min
Torta Sacher
3h 30min