Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b.
- 75 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1407.9 kJ / 336.5 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 14.9 g
- Tłuszcz
- 30.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
Alternatywne przepisy
Cheesecake meringata
3h 30min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4 godz. 30 min
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Cheesecake alla crema catalana
4 Std.
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1 Std.
Torta semifreddo all’ananas (senza lattosio)
4h 40min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Torta cassetta di frutta
4h 40min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Apple pie
1h 20 min
Panna cotta ai mirtilli
6 Std. 30 Min