Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g olie
lub 10 g olijfolie - 10 g boter, zacht of half gezouten
- 250 g sjalot, gehalveerd in de lengte
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 27 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Erwten met ham
25 min
Sous-vide teriyaki zalm
1sa 20 dk
200 g ui fruiten
20 min
Hainanese kiprijst
1sa 20 dk
Koken van jasmijnrijst
35 min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Keine Bewertungen
Chili con carne
40 min
Kruidenvinaigrette
Keine Bewertungen
Pâté in korst
10 Std.
200 g ui karameliseren
40 min
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen
200 g prei fruiten
20 min