
Urządzenia i Akcesoria
Bear Face Cake
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
20 portions
Składniki
Sponge
-
dark chocolate (min. 60% cocoa solids), small pieces or callets300 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing300 g
-
large eggs5
-
egg yolks from large eggs3
-
golden caster sugar125 g
-
rice flour40 g
-
cocoa powder (see tip)40 g
Buttercream Icing
-
unsalted butter diced225 g
-
icing sugar300 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cocoa powder60 g
-
double cream125 g
-
caramel sauce30 g
Decoration
-
black food colouring gel (see tip)
-
fondant icing white, ready to roll80 g
-
water for brushing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
456.5 kcal /
1910 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
33.8 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Sód
47.4 mg