Urządzenia i Akcesoria
Bear Face Cake
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
20 portions
Składniki
Sponge
-
dark chocolate (min. 60% cocoa solids), small pieces or callets300 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing300 g
-
large eggs5
-
egg yolks from large eggs3
-
golden caster sugar125 g
-
rice flour40 g
-
cocoa powder (see tip)40 g
Buttercream Icing
-
unsalted butter diced225 g
-
icing sugar300 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cocoa powder60 g
-
double cream125 g
-
caramel sauce30 g
Decoration
-
black food colouring gel (see tip)
-
fondant icing white, ready to roll80 g
-
water for brushing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
47.4 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
1910 kJ /
456.5 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Bannofee Muffin
45 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1 godz. 45 min
Quick Bread Rolls
45 min
Geode Cake
4 godz.
Triple Chocolate Muffins
50 min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 min
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble
55 min
Tropical Smoothie
5 min
Pizza with Tomato, Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 godz. 45 min