Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
red onions cut in wedges200 g
-
carrots sliced (5 mm)150 g
-
celery stalk sliced (5 mm)70 g
-
red wine80 g
-
pork cheeks (approx. 150 g each)4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh rosemary leaves2 tsp
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1300 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
89 mg
Białko
33 g
Kalorie
2505 kJ /
598 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Shallot Tarte Tatin
2 godz.
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min