Urządzenia i Akcesoria
Potato Flatbreads
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz.
8 pieces
Składniki
-
floury potatoes peeled, cut in cubes (2 cm)500 g
-
water500 g
-
salt½ tsp
-
cream, min. 30% fat50 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
baking powder1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
4 g
Kalorie
648 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sesame Biscuits
1h 15min
Pretzels
1h
Mushroom-filled Buns
1h 20min
Brioche
5h
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Pea Quiche
1h
Chocolate Brioche Buns
4h 45min
Rye Bread Rolls
4h
Two-Flavoured Picnic Rolls
1h 30min
Parmesan and Rosemary Buns
1h 45min
Cinnamon and Date Twists
50min
Croissants
12h