Urządzenia i Akcesoria
Apricot Danish Pastries
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
9 pieces
Składniki
-
quick puff pastry, homemade (see tip)490 g
-
granulated sugar50 g
-
blanched almonds50 g
-
unsalted butter soft50 g
-
plain flour for dusting
-
medium egg beaten1
-
tinned apricot halves drained9
-
apricot jam mixed with 1 tsp hot water, for glazing30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.5 g
Kalorie
590 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Węglowodany
13.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11 godz. 5 min
Cheddar Soda Bread Rolls
50 min
Frangipane Cake
1 godz. 45 min
Pie Pastry
13 godz. 50 min
Piped Raspberry Mousse
1 godz.
Quick Puff Pastry
1 godz. 20 min
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30 min
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
4 godz.
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1 godz. 30 min
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1 godz. 40 min
Apple and Blackcurrant Pie
2 godz.
Spotted Dick Pudding
2 godz. 45 min