Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g queijo parmesão
- 220 g manteiga
- 300 g farinha tipo 65
- 1 c. sopa de alecrim
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 242 kJ / 58 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Licor de groselha preta
1 godz. 5 min
Caju torrado com caril
30min
Korma de couve-flor
2h 20 min
Bolinhas de azeitona
30min
Brunch italiano
1 Std. 30 Min
Tarte de uvas
2 Std.
Recheio de amendoim
5 dk
Palha italiana
2 Std.
Focaccia com tâmaras, bacon e queijo de cabra
3hod.
Manteiga de manjericão
10min
Crepes de frango e molho de espargos
45 Min
Quadrados de manteiga de amendoim
4h 50min