Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Cannelloni
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken100 g
-
Öl20 g
-
Zwiebel (60 g), halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Blattspinat, TK aufgetaut und abgetropft (siehe Tipp)350 g
-
Ricotta250 g
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer und etwas mehr zum Würzen¼ TL
-
Muskat4 Prisen
-
Cannelloni14 - 16
-
Milch600 g
-
Butter in Stücken40 g
-
Mehl45 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
23 g
Kalorie
2214 kJ /
529 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Go Veggie!
58 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Crespelle
1 godz. 30 min
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50 min
Tortellini-Spinat-Auflauf
1 godz.
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2 godz.
Überbackene Cannelloni mit grüner Gemüsefüllung
1 godz. 45 min
Spinatspätzle mit Champignonsauce
1 godz. 30 min
Quesadillas mit gebratenem Gemüse
40 min
Pilz-Lasagne
2 godz. 30 min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 min
Spinat-Feta-Lasagne
1 godz. 15 min
Veggie Rigatoni al forno
45 min
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1 godz.