Urządzenia i Akcesoria
Linguine in Tomatenbutter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser zum Kochen
-
Salz zum Kochen
-
Pecorino in Stücken80 g
-
Knoblauchzehen2
-
Schalotten halbiert80 g
-
Pfefferkörner, schwarz6
-
Rosmarin abgezupft2 Zweige
-
Thymian abgezupft2 Zweige
-
Butter in Stücken150 g
-
Olivenöl50 g
-
Linguine500 g
-
Cherry-Tomaten halbiert800 g
-
Meersalz1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
24 g
Kalorie
4035 kJ /
964 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
9.4 g
Węglowodany
95 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2018
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Gnocchi Tricolore
30 min
Gnocchi Caprese
20 min
Pappardelle in Pfefferbutter
20 min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55 min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15 min
Tomaten-Kapern-Pasta
35 min
Frische Tomaten-Pasta
25 min
Ligurische Nudeln mal anders
45 min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10 min
Parmesan-Pasta
30 min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25 min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1 godz.