Linguine in Tomatenbutter
TM6 TM5

Linguine in Tomatenbutter

4.5 (1.5K ocen)

Składniki

  • Wasser zum Kochen
  • Salz zum Kochen
  • 80 g Pecorino, in Stücken
  • 2 Knoblauchzehen
  • 80 g Schalotten, halbiert
  • 6 Pfefferkörner, schwarz
  • 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
  • 2 Zweige Thymian, abgezupft
  • 150 g Butter, in Stücken
  • 50 g Olivenöl
  • 500 g Linguine
  • 800 g Cherry-Tomaten, halbiert
  • 1 TL Meersalz

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
4035 kJ / 964 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
95 g
Tłuszcz
52 g
Błonnik
9.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy