小炒肉

小炒肉

4.7 143 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 蒜头 ,切片
    4 瓣
  • 3 片
  • 五花肉 ,切0.5厘米厚片
    300 克
  • 新鲜青辣椒 ,选青尖椒,切斜片
    200 克
  • 新鲜红辣椒 ,选美人椒或小米椒,切斜片
    2 支
  • 老干妈风味豆豉
    20 克
  • 生抽
    10 克
  • 老抽
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 336 kcal / 1406 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 32.7 g
Węglowodany 4.4 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 9.9 g
Sód 165 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...