Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 4 瓣 蒜头 ,切片
- 3 片 姜
- 300 克 五花肉 ,切0.5厘米厚片
- 200 克 新鲜青辣椒 ,选青尖椒,切斜片
- 2 支 新鲜红辣椒 ,选美人椒或小米椒,切斜片
- 20 克 老干妈风味豆豉
- 10 克 生抽
- 10 克 老抽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 32.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.9 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 165 mg