Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g bolacha de cacau
- 60 g manteiga amolecida
- 300 g açúcar
- 240 g amendoim torrado
- 200 g chocolate p/ culinária
- 680 g queijo mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 3900 kJ / 933 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 62 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolo quente de brigadeiro
25min
Semifrio de leite condensado e honeycomb
2sa 35 dk
Tarte de coco e doce de leite
30min
Mousse de avelã
2h 15min
Tarte de chocolate com manteiga de amendoim
1u.
Assado de beterraba, maçã e nabo
1h 30 min
Mousse de meloa
6h 55 min
Cheesecake de chocolate e avelã
1h 10min
Cheesecake cozido de pêssego
4h
Tarte de leite e chocolate
4h
Mousse de maçã com crumble
35min
Tarte de chocolate e caramelo
4 godz. 40 min