
Urządzenia i Akcesoria
涼拌菜心
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
水1030 克
-
菜心 ,去皮,切片(厚約0.5公分)300 克
-
冰塊水500 克
-
蒜頭20 克
-
糖40 克
-
白醋40 克
-
新鮮紅辣椒 ,切片1 枝
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
49.8 kcal /
208.2 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
11.5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
39 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

夏日開胃菜
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan