涼拌菜心

涼拌菜心

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 1030 克
  • 菜心 ,去皮,切片(厚約0.5公分)
    300 克
    300 克 綠色花椰菜, (只取莖),削去外皮,切片
  • 冰塊水
    500 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 40 克
  • 白醋
    40 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切片
    1 枝

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 49.8 kcal / 208.2 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 0.2 g
Węglowodany 11.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 39 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...