Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
250
克 麥榖 (如: 小麥、黑麥、蕎麥)
lub 250 克 乾豆類 (如: 鷹嘴豆、扁豆)
- Wartości odżywcze
- na 250 克
- Kalorie
- 3525 kJ / 842.5 kcal
- Białko
- 27.5 g
- Węglowodany
- 203.5 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 29.5 g
- Sód
- 727.5 mg