Wersje kompatybilne
Piña en almíbar de chile con streusel de coco tostado (Cocción lenta)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Streusel de coco
- 50 g de harina de repostería
- 30 g de mantequilla fría
- 5 g de canela molida
- 30 g de azúcar moreno
-
30
g de copos de coco
lub 30 g de coco rallado
Piña en almíbar de chile
- 1 piña fresca (aprox. 2 kg)
- 1 chile rojo fresco sin pedúnculo ni semillas
- 400 g de azúcar
-
380
g de ron dorado
lub 380 g de agua - 850 g de agua
- 1 cucharada de maicena
- hojas de menta fresca para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2905 kJ / 693 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 97 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 36 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Postre de mango y coco con salsa de chocolate
3h 20 min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2 Std. 40 Min
Mantequilla Suzette
5 Min
Semifrío de hibisco con coulis de mora
6h 35 min
Tofish and chips (Tofu rebozado con patatas, puré de guisantes y salsa tártara)
3h 30 min
Berenjenas al miso (Al vacío)
2h 45 min
Baharat turco - Oriente Próximo
15 Min
Castañas en almíbar
2h
Parfait de pipas de calabaza
6 Std.
Tarta de queso cremoso con hierbas
2h 15 min
Chutney de mango - India
1h 10 min
Panna cotta de yogur con salsa de albaricoques
6h 30 min