Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 猪肋排, 带骨切块(5×5厘米)
- 1200 克 水
- 10 克 葱, 打结
- 10 克 姜, 切片
- 30 克 料酒
- 300 克 海带结, 水发后的
- 1 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 832 kJ / 199 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 0.7 g