Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 猪肉丝
- 5 克 生抽
- 5 克 料酒
- 30 克 油
- 10 克 姜 ,切丝
- 300 克 芹菜 ,只取茎,切5厘米段
- ¼ 茶匙 盐 (约1克)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 982.5 kJ / 235 kcal
- Białko
- 12.2 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 19.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 425.1 mg