葡萄乾起司饅頭&蟹肉棒蒸蛋、珍寶米漿

葡萄乾起司饅頭&蟹肉棒蒸蛋、珍寶米漿

3.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

饅頭麵糰發酵
  • 130 克
  • 冰糖粉
    20 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 5 克
  • 中筋麵粉
    250 克
  • ¼ 茶匙
蟹肉棒蒸蛋
  • 蟹肉棒 ,多備一點裝飾用
    5 條
  • 3 顆
  • 300 克
    300 克 高湯
  • ¼ 茶匙
饅頭麵糰整型
  • 牛奶
    少許
    少許 水
  • 葡萄乾
    30 克
  • 起士片
    6 片
珍寶米漿和組合
  • 1200 克
  • 白米
    30 克
  • 十穀米
    50 克
  • 熟花生
    50 克
  • 白芝麻
    1 大匙
  • 二砂糖
    80 克
  • ,切蔥花
    1 枝

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 596.3 kcal / 2492.3 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 14.1 g
Węglowodany 98.6 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 149.2 g
Sód 210.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...