Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de crema de cacao y avellanas
- 200 g de leche
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 120 g de azúcar
- 500 g de queso mascarpone
- 300 g de bizcochos de soletilla
- 20 g de cacao puro en polvo
- 40 g de virutas de chocolate
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2603 kJ / 622 kcal
- Białko
- 10.8 g
- Węglowodany
- 42.8 g
- Tłuszcz
- 46.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.5 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 87.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roscón bombón
4h
Tarta a los tres chocolates
4 godz. 40 min
Tiramisú
5h 20min
Tarta de chocolate blanco
8u. 15min
Tarta de chocolate con crema de pistachos y glaseado espejo
24h
Cheesecake tres chocolates
4 godz. 40 min
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4h 30min
Tarta brow-kies (brownie-cookies)
1h 5min
Vasitos de tiramisú para dos
3h 10min
Tarta de galletas negras
6h 15min
Postre dos chocolates y avellanas
3h 30min
Tarta de galletas, crema pastelera y chocolate
4h 30min