Postre dos chocolates y avellanas

Postre dos chocolates y avellanas

4.8 202 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 raciones

Składniki

  • 50 g de avellanas tostadas
  • 150 g de chocolate blanco en trozos
  • 60 g de azúcar
  • 500 g de nata (35% de grasa)
  • 500 g de leche
  • 2 sobres de cuajada en polvo
  • 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 30 g de sirope de chocolate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 7.32 g
Kalorie 1910 kJ / 457 kcal
Tłuszcz 32.35 g
Błonnik 2.82 g
Węglowodany 34.09 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...