Postre dos chocolates y avellanas
TM6 TM5

Postre dos chocolates y avellanas

4.7 (194 oceny)

Składniki

  • 50 g de avellanas tostadas
  • 150 g de chocolate blanco en trozos
  • 60 g de azúcar
  • 500 g de nata (35% de grasa)
  • 500 g de leche
  • 2 sobres de cuajada en polvo
  • 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 30 g de sirope de chocolate

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1910 kJ / 457 kcal
Białko
7.32 g
Węglowodany
34.09 g
Tłuszcz
32.35 g
Błonnik
2.82 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy