Wersje kompatybilne
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g di barbabietola, cotta a fette sottili (2 mm)
- 40 g di succo d'arancia, spremuto fresco e filtrato
- 10 g di aceto di mele
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ¾ di cucchiaino di sale
- 4 medaglioni di nasello (circa 100 g l'uno, spessore 3 cm) (vedere consigli)
- ¼ di cucchiaino di pepe bianco, in polvere
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 1850 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di rucola fresca, lavata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Muffin al cioccolato e noci
30min
Insalata di barbabietola con rafano
10 min
Verdure all'orientale
10 min
Crema Thermomix® per le feste
25 min
Pizza con la zucca
1h
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
Brak ocen
Sorbetto al gusto piña colada
30min
Salmone con asparagi e grano
40min
Dal di lenticchie (2 Porzioni)
35 Min
Purea di mele per la dispensa
Brak ocen
Insalata di gamberoni alla siciliana
40min
Insalata di broccoli con pinoli
5 min