
Urządzenia i Akcesoria
Sorbet à la banane
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
citron le zeste finement râpé et le jus d’un citron1
-
de sucre brut40 g
-
de clous de girofle¼ c. à café
-
bananes bien mûres (env. 320 g) coupées en rondelles et congelées (voir la rubrique «Conseil(s)»)3
-
de glaçons260 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
78 kcal /
328 kJ
Białko
0.8 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
17.9 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saison des glaces
11 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria