Sorbet à la banane

Sorbet à la banane

3.0 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions

Składniki

  • citron le zeste finement râpé et le jus d’un citron
    1
  • de sucre brut
    40 g
  • de clous de girofle
    ¼ c. à café
  • bananes bien mûres (env. 320 g) coupées en rondelles et congelées (voir la rubrique «Conseil(s)»)
    3
  • de glaçons
    260 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 78 kcal / 328 kJ
Białko 0.8 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 17.9 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...