Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 760 g di acqua
- 375 g di cipolle rosse, tagliate a metà in senso verticale
- 260 g di aceto di vino bianco
- 20 g di zucchero
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 382.4 kJ / 91.4 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 1308.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tagliatelle al ragù di coniglio
1h
Baguette con ciccioli
5sa
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2 godz. 30 min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30 Min
Carciofi alla romana
50 Min
Brunch francese (Confettura di more, financier, frittata e croque monsieur)
1h 30min
Chili con cervelat
1h
Cipolle sottaceto (TM6)
45min
Frozen yogurt al tè verde e mango
8h 20min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 Std. 30 Min
Mozzarella stick
30 Min
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14h 30 min