Bolo de pêssego e cereja

Bolo de pêssego e cereja

4.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
10 doses

Składniki

  • manteiga s/ sal amolecida, cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
    150 g
  • iogurte natural
    200 g
  • ovos
    2
  • açúcar
    150 g
  • extrato de baunilha
    2 c. chá de
  • farinha
    250 g
  • fermento em pó p/ bolos
    2 c. chá de
  • sal
    1 pitada de
  • pêssegos s/ caroço
    2
  • cereja s/ caroço
    200 g
  • amêndoa laminada (opcjonalnie)
    1 c. sopa de
  • Geleia de alperce q.b. p/ pincelar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 115.7 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 1310.1 kJ / 313.1 kcal
Tłuszcz 14.3 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 8.6 g
Węglowodany 41.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...