Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g leite do dia gordo
- 15 gotas de coalho líquido
- 2 c. chá de sal
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 785.3 kJ / 187.7 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 847.8 mg
Alternatywne przepisy
Iogurte natural com leite condensado
10h
Queijo fresco e requeijão
48h
Queijo quark e pão de soro
12 Std.
Iogurte natural na Varoma
12 Std.
Iogurte natural
14h
Iogurte de mirtilos na Varoma
13h 10min
Iogurte de leite de cabra na Varoma
13 godz.
Queijo fresco e pão de cereais
48h
Iogurte grego na Varoma
13 godz.
O 1º queijo fresco
45 Min
Queijo fresco
48h
Iogurte natural com natas
12 Std. 10 Min