Urządzenia i Akcesoria
Queijo fresco (modo fermentação)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 godz. 20 min
650 g
Składniki
-
leite do dia gordo2000 g
-
coalho líquido15 gotas de
-
sal2 c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
847.8 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
785.3 kJ /
187.7 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Iogurte de mirtilos na Varoma
13 godz. 10 min
Iogurte grego na Varoma
13 godz.
Iogurte natural com natas
12 godz. 10 min
Queijo fresco e requeijão
48 godz.
Iogurte líquido de stracciatella
12 godz.
Iogurte natural na Varoma
12 godz.
Queijo fresco
48 godz.
Queijo fresco e pão de cereais
48 godz.
Queijo quark e pão de soro
12 godz.
O 1º queijo fresco
45 min
Manteiga
10 min
Pão de água
4 godz.