蟹味菇芦笋虾仁浇头
TM6 TM5

蟹味菇芦笋虾仁浇头

5.0 (6 ocen)

Składniki

  • 1 瓣 蒜头 ,切片
  • 25 克 油
  • 140 克 虾仁 ,开背去除虾线
  • 85 克 蟹味菇 ,去除大块根部
  • 1 小撮 糖
  • 5 克 蚝油
  • 1 小撮 白胡椒粉
  • ½ 茶匙 盐 (约3克)
  • 60 克 芦笋 ,去皮切段

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
937 kJ / 224 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
13.4 g
Tłuszcz
13.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
0.7 g
Sód
1438.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy