
Urządzenia i Akcesoria
孜然杏鲍菇炒牛肉片
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
洋葱 ,切块100 克
-
蒜头3 瓣
-
油20 克
-
杏鲍菇 ,用刨皮刀刨成薄片250 克
-
牛肉 ,切片或选择肥牛片250 克
-
生抽15 克
-
蚝油10 克
-
料酒20 克
-
孜然粉1 茶匙
-
辣椒粉½ 茶匙
-
白芝麻1 汤匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
180.3 kcal /
754.3 kJ
Białko
14.8 g
Tłuszcz
7.8 g
Węglowodany
13.1 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
403.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

妈妈的家常菜
12 Przepisów
Chiny
Chiny