孜然杏鲍菇炒牛肉片

孜然杏鲍菇炒牛肉片

4.5 59 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 洋葱 ,切块
    100 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 20 克
  • 杏鲍菇 ,用刨皮刀刨成薄片
    250 克
  • 牛肉 ,切片或选择肥牛片
    250 克
  • 生抽
    15 克
  • 蚝油
    10 克
  • 料酒
    20 克
  • 孜然粉
    1 茶匙
  • 辣椒粉
    ½ 茶匙
  • 白芝麻
    1 汤匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 180.3 kcal / 754.3 kJ
Białko 14.8 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 13.1 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 403.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...