酸菜炒肉
TM6 TM5

酸菜炒肉

5.0 (7 ocen)

Składniki

  • 200 克 带皮五花肉 ,切片
  • 2 支 小葱 ,切段
  • 20 克 姜 ,切片
  • 20 克 蒜头 ,切片
  • 2 支 干辣椒 ,切段
  • 20 克 油
  • 200 克 四川酸菜 ,泡酸菜,切片(见要诀)
  • 5 克 糖
  • 5 克 生抽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2063 kJ / 493.5 kcal
Białko
15.9 g
Węglowodany
16.1 g
Tłuszcz
41.5 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Błonnik
2.3 g
Sód
754.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy