Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 带皮五花肉 ,切片
- 2 支 小葱 ,切段
- 20 克 姜 ,切片
- 20 克 蒜头 ,切片
- 2 支 干辣椒 ,切段
- 20 克 油
- 200 克 四川酸菜 ,泡酸菜,切片(见要诀)
- 5 克 糖
- 5 克 生抽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2063 kJ / 493.5 kcal
- Białko
- 15.9 g
- Węglowodany
- 16.1 g
- Tłuszcz
- 41.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 754.2 mg