Purée d'amande au miel

Purée d'amande au miel

4.6 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 bocal

Składniki

  • d'amandes en poudre
    200 g
  • d'eau
    200 g
  • gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
    1
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de crème de soja semi-épaisse
    50 g
  • de gomme de guar
    1 c. à café
  • de miel à ajuster en fonction des goûts
    100 - 150 g
  • le zeste d'une orange non traitée (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 1617 kcal / 6707 kJ
Białko 41 g
Tłuszcz 116 g
Węglowodany 106 g
Błonnik 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...