Purée d'amande au miel
TM6 TM5 TM31

Purée d'amande au miel

4.5 (17 ocen)

Składniki

  • 200 g d'amandes en poudre
  • 200 g d'eau
  • 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
  • 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de crème de soja semi-épaisse
  • 1 c. à café de gomme de guar
  • 100 - 150 g de miel, à ajuster en fonction des goûts
  • le zeste d'une orange non traitée (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 bocal
Kalorie
6707 kJ / 1617 kcal
Białko
41 g
Węglowodany
106 g
Tłuszcz
116 g
Błonnik
33 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy