Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 900 g chambão de vaca c/ osso
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
lub 1 cubo de caldo de carne - 120 g tomate em pedaços
- 1 folha de louro
- 2 pés de tomilho
- 300 g cenoura cortada em rodelas
- ½ malagueta
- 1 c. chá de sal
- 150 g vinho tinto
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 2407 kJ / 576 kcal
- Białko
- 55 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chutney de cebola roxa
24h
Porco agridoce com legumes
1 Std. 20 Min
Bochechas de porco lento
16 godz.
Recheio de porco lento
5h 30min
Burras em vinho tinto
12hod. 55min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5sa 20 dk
Menu: Sopa de caril com cogumelos asiáticos; Espetadas de frango e pimentos com arroz
Brak ocen
Bife com manteiga de ervas
2h 15min
Bochechas de porco
9h 10min
Guisado de vitela em slow cooking
2hod. 10min
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4h 25min
Caramelos
2 Std.