Goulash em molho picante de cerveja

5.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 doses

Składniki

  • azeite
    90 g
  • dentes de alho cortados ao meio
    6
  • pernil s/ osso cortado em pedaços (5-6 cm)
    800 g
  • pá de vitela, em cubos (5-6 cm aprox.)
    400 g
  • cebola roxa cortada em gomos
    500 g
  • malaguetas cortadas em pedaços
    1 - 2
  • cerveja escura
    200 g
  • caldo de carne
    2 cubos de
  • anis estrelado
    2 - 4 pedaços de
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 c. chá de
  • chalotas
    10 - 12
  • cenoura cortada em pedaços (2-3 cm)
    250 g
  • Salsa picada q.b. p/ guarnecer

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 421.8 mg
Białko 36.2 g
Kalorie 1699.4 kJ / 406.2 kcal
Tłuszcz 17.3 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 25.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...