Pescada com salada de beterraba e rúcula

Pescada com salada de beterraba e rúcula

3.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
2 dose

Składniki

  • sumo de laranja (1 unid. aprox.)
    40 g
  • beterraba cozida cortada em fatias finas (2 mm)
    200 - 250 g
  • sumo de laranja
    40 g
  • vinagre de sidra
    10 g
  • azeite
    30 g
  • sal
    ¾ colher de chá
  • lombos de pescada (100 g cada aprox., 3 cm grossura)
    4
  • pimenta
    ¼ c. chá de
  • tomilho só as folhas
    1 c. sopa de
  • água
    1850 g
  • ácido ascórbico em pó (Vitamin C em pó)
    1 c. de chá rasa
    30 g sumo de limão fresco, (½ unid. aprox.)
  • rúcula
    100 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 397 kcal / 1664.5 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...