
Urządzenia i Akcesoria
Pão recheado com ovo e tomate seco
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 doses
Składniki
-
queijo parmesão cortado em pedaços40 g
Massa
-
alecrim só as folhas2 pés de
-
tomate seco, em azeite escorrido30 g
-
água130 g
-
leite100 g
-
açúcar1 c. chá de
-
fermento de padeiro fresco esfarelado25 g
-
farinha tipo 65500 g
-
azeite40 g
-
sal1 ½ c. chá de
Ovos
-
ovos médios frios6
-
água1000 g
Montagem
-
azeite1 c. sopa de
-
pão ralado2 c. sopa de
-
pesto rosso50 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
273.9 kcal /
1146 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
9.7 g
Węglowodany
36.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
235.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Receitas Páscoa
14 Przepisów
Portugalia
Portugalia