Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g azeite
-
170 - 200
g cebola cortada em fatias largas
lub 170 - 200 g cebola roxa cortada em fatias largas
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 17 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25 min
Refogar 350 g de chalota
25 min
Refogar 250 g de chalota
25 min
Saltear 350 g de chalota
Brak ocen
Refogar 200 g de cebola
25 min
Saltear 200 g de alho-francês
20 min
Saltear 250 g de chalota
20 min
Saltear 300 g de cebola
20 min
Saltear pimento vermelho com cebola
25 min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 min
Refogar 200-300 g de cebola
20 min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 min