Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g óleo vegetal
lub 10 g azeite - 10 g manteiga
- 250 g chalota cortada em metades longitudinalmente
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 27 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Saltear 200 g de cebola e alho
20min
Saltear 250 g de chalota
20min
Molho béchamel
15 Min
Saltear carne de vaca em cubos (médio)
15 Min
Refogar 200 g de cebola
25min
Cozer 5-6 filetes de peixe
25min
Saltear 200 g de alho-francês
20min
Refogar 350 g de chalota
25min
Refogar 200-300 g de cebola
20min
Saltear 300 g de cebola
Brak ocen
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Saltear 200 g de cebola
20min