Urządzenia i Akcesoria
Refogar 350 g de chalota
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 dose
Składniki
-
10 g azeiteóleo vegetal10 g
-
manteiga10 g
-
chalota cortada em metades longitudinalmente350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
45 mg
Białko
5 g
Kalorie
1194 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Refogados
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cozer 2-3 filetes de peixe
25 min
Cozer 600-800 g de curgete
35 min
Cozer 700-1200 g de cenoura baby
Brak ocen
Refogar 250 g de chalota
25 min
Saltear 350 g de chalota
Brak ocen
Saltear 250 g de chalota
20 min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 min
Refogar 200 g de cebola
25 min
Refogar 200-300 g de cebola
20 min
Saltear 300 g de cebola
20 min
Saltear 200 g de cebola
20 min