Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g óleo vegetal
lub 10 g azeite - 10 g manteiga
- 350 g chalota cortada em metades longitudinalmente
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 45 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Saltear 200 g de cebola e alho
20min
Cozer 500 g de bife de vaca
35min
Saltear 250 g de chalota
20min
Refogar 250 g de chalota
25min
Saltear 350 g de chalota
Brak ocen
Refogar 200 g de cebola
25min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50min
Saltear 200 g de alho-francês
20min
Refogar 200-300 g de cebola
20min
Saltear 300 g de cebola
Brak ocen
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Saltear 200 g de cebola
20min