Apricot, Almond and Pistachio Biscotti

Apricot, Almond and Pistachio Biscotti

4.8 169 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
16 pieces

Składniki

  • orange thin peelings of skin only
    1
  • caster sugar
    100 g
  • large egg
    1
  • baking powder
    ½ tsp
  • plain flour plus extra for dusting
    130 g
  • dried apricots quartered
    60 g
  • almonds
    60 g
  • pistachio nuts, unsalted, shelled
    60 g
  • milk for brushing
    1 Tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Białko 3 g
Kalorie 472 kJ / 113 kcal
Tłuszcz 4.3 g
Węglowodany 15.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...