Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
TM6 TM5

Apricot, Almond and Pistachio Biscotti

4.8 (121 ocen)

Składniki

  • 1 orange, thin peelings of skin only
  • 100 g caster sugar
  • 1 large egg
  • ½ tsp baking powder
  • 130 g plain flour, plus extra for dusting
  • 60 g dried apricots, quartered
  • 60 g almonds
  • 60 g pistachio nuts, unsalted, shelled
  • 1 Tbsp milk, for brushing

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
472 kJ / 113 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
15.5 g
Tłuszcz
4.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy