Urządzenia i Akcesoria
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
16 pieces
Składniki
-
orange thin peelings of skin only1
-
caster sugar100 g
-
large egg1
-
baking powder½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting130 g
-
dried apricots quartered60 g
-
almonds60 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled60 g
-
milk for brushing1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
472 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
15.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sweet
80 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3 godz. 40 min
Courgette & Ginger Marmalade
40 min
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30 min
Seriously Seedy Crackers
30 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Garlic and Thyme Crackers
1 godz. 10 min
Spiced Nuts with Cranberries
30 min
Amaretti
35 min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3 godz.
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 godz. 25 min
Assorted Chocolate Truffles
2 godz. 50 min
Mango Swiss Roll
40 min