Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
樱桃番茄汁
- 10 克 橄榄油
- 5 克 糖
- 60 克 樱桃番茄 ,一切四
- 1 茶匙 新鲜百里香叶 ,只取叶子
- 1 茶匙 柠檬皮 ,切末
- 1 茶匙 橙皮 ,切末
土豆慕斯
- 300 克 土豆 ,去皮切块4×4厘米
- 220 克 牛奶
- 30 克 橄榄油
- ½ 茶匙 盐
- 30 克 洋葱 ,切块
- 1 小撮 黑胡椒粉
蒸三文鱼和节瓜
- ½ 根 节瓜 ,选绿色的
- 120 克 新鲜三文鱼鱼排 ,带皮
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- 500 克 水
组合
- 食用花 ,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2276.5 kJ / 543.5 kcal
- Białko
- 19.4 g
- Węglowodany
- 53.1 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 155.6 mg