Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 2 片 姜
- 1 条 黑鱼 ,洗净去除内脏和鱼头,切段
- 1 茶匙 料酒
- 1200 克 水
- 2 颗 蜜枣
- 15 克 沙参
- 20 克 玉竹
- 150 克 猪肉 ,选择瘦肉,切大块,提前汆水
- 1 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 986.5 kJ / 235.8 kcal
- Białko
- 31.3 g
- Węglowodany
- 6.4 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1.7 g