
Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Onions and Garlic
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion
Składniki
-
garlic cloves halved2 - 3
-
oil (see Variation)1 oz
-
yellow onions cut in wedges7 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
246 kcal /
1031 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
20 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Basic Long Grain Brown Rice
1 godz. 35 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Sautéed Onions and Garlic
20 min
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Light Browning Onions and Garlic
20 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 7 oz Onions
20 min