Sautéing Onions and Garlic
TM6

Sautéing Onions and Garlic

4.6 (8 ocen)

Składniki

  • 2 - 3 garlic cloves, halved
  • 1 oz oil (see Variation)
    lub 1 oz extra virgin olive oil (see Variation)
  • 7 oz yellow onions, cut in wedges
    lub 7 oz red onions, cut in wedges

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1031 kJ / 246 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
3.8 g
Sód
20 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy