Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Onions and Garlic
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion
Składniki
-
garlic cloves halved2 - 3
-
1 oz extra virgin olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
7 oz red onions, cut in wedgesyellow onions cut in wedges7 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
20 mg
Białko
3 g
Kalorie
1031 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chopped Onions
5 min
Steamed Baby Potatoes
30 min
Steamed Carrots
25 min
Steamed Carrot Slices
25 min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 7 oz Onions
20 min