Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 garlic cloves, halved
-
1
oz oil (see Variation)
lub 1 oz extra virgin olive oil (see Variation) -
7
oz yellow onions, cut in wedges
lub 7 oz red onions, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 20 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed Onions and Garlic
20 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 Min
Browning 7 oz Onions
25 dk
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 7 oz Onions
20 Min
Light Browning Onions and Garlic
20 Min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 Min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing Red Pepper with Onions
25 dk
Sautéed Onions (170-200 g)
20 Min
Grated Cheese (Medium-Hard)
5min