Urządzenia i Akcesoria
No Starter Sourdough Bread
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 23 godz.
12 portions
Składniki
-
bread flour divided, plus extra to dust16 - 17 oz
-
active dry yeast¼ tsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
water12 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
244.2 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
589.9 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
28.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Simple Mixing Bread
3 godz. 20 min
Macarons with Pistachio Ganache
2 godz. 30 min
Two Pound Apple Pie
1 godz. 25 min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Sweet Apple Dip
10 min
Vegetarian Pizza
1 godz. 40 min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120 godz. 5 min
White Bread
6 godz.
Venezia Bread
11 godz.
Artisan Bread (Betty)
4 godz. 35 min
Wonderful White Bread
5 godz.