Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 10.5 oz Onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion
Składniki
-
1 oz olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
10 ½ oz red onion, cut in wedgesyellow onions cut in wedges10 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
27 mg
Białko
4 g
Kalorie
1089 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Basic Onions
14 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chopped Onions
5 min
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Browning 7 oz Onions
25 min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min