
Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 10.5 oz Onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion
Składniki
-
oil (see Variation)1 oz
-
yellow onions cut in wedges10 ½ oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
260 kcal /
1089 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
27 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Basic Onions
14 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Chopped Onions
5 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Browning 7 oz Onions
25 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min