Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
oz oil (see Variation)
lub 1 oz olive oil (see Variation) -
10 ½
oz yellow onions, cut in wedges
lub 10 ½ oz red onion, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 27 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Boiled Pasta
20 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Brak ocen
Whisked Egg Whites
5 min
Light Browning Onions and Garlic
20 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Chopped Onions
5 min
Caramelizing 7 oz Onions
40min