Sautéing 10.5 oz Onions
TM6

Sautéing 10.5 oz Onions

(Brak ocen)

Składniki

  • 1 oz oil (see Variation)
    lub 1 oz olive oil (see Variation)
  • 10 ½ oz yellow onions, cut in wedges
    lub 10 ½ oz red onion, cut in wedges

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1089 kJ / 260 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
5.4 g
Sód
27 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy