Urządzenia i Akcesoria
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
1 portion
Składniki
-
1 oz olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
14 ½ - 17 ½ oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.)yellow onions cut in wedges or sliced (¼ in.)14 ½ - 17 ½ oz
-
water1 oz
-
salt2 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
428 mg
Białko
5 g
Kalorie
1264 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Basic Onions
14 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Basil Pesto
10 min
Basic Basmati Rice
35 min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Browning 7 oz Onions
25 min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Frozen Fruit Sorbet (TM6)
5 min