Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions

Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions

3.6 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
1 portion

Składniki

  • oil (see Variation)
    1 oz
    1 oz olive oil, (see Variation)
  • yellow onions cut in wedges or sliced (¼ in.)
    14 ½ - 17 ½ oz
    14 ½ - 17 ½ oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.)
  • water
    1 oz
  • salt
    2 pinch

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 428 mg
Białko 5 g
Kalorie 1264 kJ / 302 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 8.1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...