Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 150 g rote Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 100 g Champignons, in Scheiben (1 cm)
- 600 g Wasser
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
lub 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 250 g Lachsfilet, TK, aufgetaut
- 250 g Seelachsfilets, TK, aufgetaut
- Pfeffer zum Würzen
- Zitronensaft zum Würzen
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 150 g Crème fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1497 kJ / 358 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 2.1 g
Alternatywne przepisy
Zucchininudeln mit Garnelen und Cherry-Tomaten
30min
Ucha - Fischsuppe
50min
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Nordische Minestrone
30min
Buttermilch-Lachs-Suppe
45min
Garnelen mit Frühlingszwiebeln (油爆虾)
25 Min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55 min
Fischsuppe mit Gemüse
40min
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1 Std. 30 Min
Tomaten-Fisch-Suppe
35min
Kabeljau mit Bohnen-Kartoffelstampf
40min