Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 新鲜欧芹 ,只取叶片
- 1 个 蒜瓣
- 50 克 特级初榨橄榄油
-
100
克 新鲜牛肝菌菇 ,切片
lub 30 克 干牛肝菌菇 ,温水浸泡20分钟,沥干水份,切片 - 100 克 新鲜白蘑菇 ,切片
- 1 ¼ 茶匙 盐
- 1200 克 水
- 300 克 意大利宽面 (长型意大利面)
- 1 - 2 小撮 黑胡椒粉 ,适量调味
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1599 kJ / 382 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 5.6 g