Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 包菜 ,切块
- 100 克 红萝卜 ,切块
- 1 个 青苹果 (约100克),一切四块
- 20 克 洋葱 ,适量调味 (opcjonalnie)
- 1 小撮 盐 ,适量调味
- 1 小撮 黑胡椒粉 ,适量调味
- 2 汤匙 美乃滋 (蛋黄酱),适量调味
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 554 kJ / 133 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 3 g