Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 片 三文鱼 (约每片 150 克,3 公分厚)
- ½ 茶匙 盐 ,调味用
- ½ 茶匙 黑胡椒粉 ,调味用
- 2 片 月桂叶
- 2 片 柠檬 ,去籽
- 1450 克 水
-
30
克 柠檬汁 (约 ½ 个柠檬)
lub 1 满茶匙 维生素C粉 - 1 小束 青葱 ,切丝,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 406 kJ / 97 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 250 mg