Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 红糖
- 10 克 食油
- 600 克 排骨 ,每块10公分长(约12块)
- 25 克 酱青
- 25 克 黑酱油
- 40 克 水
- 1000 克 青葱 ,切段(5公分),额外准备装饰用
- 青葱 ,切丝,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2305 kJ / 551 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 0 g