Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas

Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas

4.1 53 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 45 min
36 unidades

Składniki

Manzanas caramelizadas
  • hoja de gelatina
    1
  • de agua
    120 g
  • de azúcar
    30 g
  • manzanas peladas y cortadas en láminas finas
    1 - 2
  • de zumo de limón
    1 cucharada
  • de caramelo líquido
    10 - 15 g
Mousse de queso de cabra
  • hojas de gelatina
    3
  • de queso de cabra en rulo cortado en trozos
    180 - 200 g
  • de leche
    200 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco
Mousse de foie
  • hojas de gelatina
    3
  • de foie gras de pato crudo
    200 g
  • de vino Pedro Ximénez
    30 g
  • de leche
    200 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
  • biscotes
    36

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 37 kcal / 153 kJ
Białko 2.4 g
Tłuszcz 2.3 g
Węglowodany 1.6 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...