
Urządzenia i Akcesoria
Empanada de raxo
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 raciones
Składniki
-
de cebolla en mitades500 g
-
de pimiento rojo en trozos200 g
-
de aceite de oliva80 g
-
de sal2 cucharaditas
-
de pimentón dulce2 cucharadas
-
de agua180 g
-
de manteca de cerdo30 g
-
de harina de fuerza450 g
-
de levadura prensada fresca25 g
-
de lomo de cerdo en filetes finos500 g
-
huevo batido (para pintar)1
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
298 kcal /
1247 kJ
Białko
12.76 g
Tłuszcz
13.87 g
Węglowodany
30.62 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Empanadas
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania