Empanada de raxo

Empanada de raxo

4.4 25 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 raciones

Składniki

  • de cebolla en mitades
    500 g
  • de pimiento rojo en trozos
    200 g
  • de aceite de oliva
    80 g
  • de sal
    2 cucharaditas
  • de pimentón dulce
    2 cucharadas
  • de agua
    180 g
  • de manteca de cerdo
    30 g
  • de harina de fuerza
    450 g
  • de levadura prensada fresca
    25 g
  • de lomo de cerdo en filetes finos
    500 g
  • huevo batido (para pintar)
    1

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 298 kcal / 1247 kJ
Białko 12.76 g
Tłuszcz 13.87 g
Węglowodany 30.62 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...